top of page
Sök
  • Skribentens bildRicardo Ausin

Pappersbåt nr3"Jag har inte vant mig"

Uppdaterat: 18 jan.

Förste son Elias har målat tavlan för det här släppet. "Det är den finaste du har gjort!", fick jag höra. -"Det är inte jag som har gjort den! Det är Elias!" Han är så duktig! Nu är ribban satt! Fan.. :)

"Börja Om". Ibland, i jakten på lyckan och kärleken kan man ibland hitta den överallt och kanske letar man på fel ställe? Sen hittar man den, igen, för att snart därefter tappa eller slarva bort den...
Så, nu är hösten här och sommaren är gulna löv som barnen sparkar upp i vinden.

Jag finner trösten där i drömmarna, bland stormarna en regndroppe på kinden.

Regnet strilar från vemodets sky och där dansar vi på en lina med ett paraply som från ett bleknat fotografi. Jag har inte vant mig att va utan dig. Undrar om du, undrar om du vant dig av mig.

Det fanns en plats för mig på din palett, du målade en dröm som du önskat Det växte blommor i ditt hår och jag plockade, fast de inte grönskat

6 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page