top of page
Sök
  • Skribentens bildRicardo Ausin

Pappersbåt nr1 "Börja Om" är sjösatt!

Uppdaterat: 18 jan.

Pappersbåt Nr1 "Börja Om"

Efter, ja, nästan ett helt liv. Nåja, i alla fall tre fjärdedelars liv. Fast å andra sidan har man ju ingen aning. Jag vet helt säkert att jag SKA lämna detta liv men NÄR kan man ju inte veta. Hade jag vetat det hade jag kanske levt lite mer? Eller mindre. Inget att fundera på, för mycket.Nåväl, efter lång tid har jag äntligen börjat släppa musik offentligt. Tack vare fördelaktiga omständigheter har jag kunna släppa musiken på ett sätt jag aldrig kunnat gjort annars. Jag är så tacksam. Första singeln ut heter "Börja Om". För mig handlar den om relationers utmaningar som ibland kan vara väldigt..."lärorika?"

Alla gånger som du frågat och jag aldrig haft nått svar, jag förstår att min tystad har plågat

men det är rädslorna jag har burit med mig genom stormar och av vana är de kvar. I mitt liv är det ormar som sprider gifter och bedrar.

Men vi kan börja om igen....

Många gånger har jag tvekat

om jag ska orka stanna kvar.

Jag har burit det du förnekat

men det är inte mitt ansvar.

Du har alltid vart förlåten,

jag kommer alltid att förstå

men det hindrar inte gråten

och sår i hjärtat vill bestå.

Men vi kan börja om igen....

Kanske olika lika lära mest av varann De som kämpar kan vinna

man vill om man kan man kan om man vill om vi kan lita på varann Vi kan börja om igen... kom och kom igen...

5 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page